Regnbuepannekaker

REGNBUEPANNEKAKER

Proppfulle av næringsstoffer


I dag blir det pannekaker! Pannekaker er enkelt å lage og de aller fleste syns det er godt med pannekaker på en hverdag. Barn elsker farger og lager du disse pannekakene kommer du til å møte noen barn med store øyne! Det er enkelt å lage og i tillegg gir disse fargene ekstra næring! Disse pannekakene kan du lage med hvilken som helst røre. Enten om det er en nyere oppskrift eller en fra bestemor.Fordel røren i 5 skåler og tilsett en ss med superfoodpulver i hver skål. Rør godt til pulveret blir oppløst. Hvis du ønsker flere farger kan du for eksempel blande gult og blått for å gå grønn. Man trenger i utgangspunktet ikke alle superfood-pulverene. Det går fint å blande.


Ha ca 2 ss med røre i en stekepanne og stek på middels varme i ett par minutter på hver side til de er gjennomstekt. For å beholde den fine fargen må de ikke stekes for lenge. Når de begynner å "boble" er det på tide å snu de.

Pannekakene kan nytes til både frokost, middag og dessert. Severes gjerne med frukt, yoghurt eller bær.Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal 0,00 kr
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods