De kuleste halloween bollene!

 

Lag verdens kuleste Halloween-boller sammen med barna!

Halloween-boller er enkelt å lage til den store Halloweenfesten 31. oktober. Disse bollene er formet som små gresskar og farget med pulverfarger fra fruityfriendly. 100% naturlig fargestoff, ingen kunstige e-stoffer.

For å lage disse kan du bruke hvilken som helst bolle-oppskrift. Men husk å del oppskriften i fire, eller doble med fire (ettersom hvor mange boller du ønsker å lage). Jeg delte en enkel bolle-oppskrift (ca 20 små boller) på fire og lagde fire bolledeiger med pulverfarge. 

Du blander alt det tørre først og tilsetter 1-2 ss fargepulver i hver bakebolle (avhengig av hvor stor oppskrift du lager). 

Beetroot (1 ss) = Rosa
Blå spirulina (1 ss)  = Blå
Blå spirulina (1/2 ss) + Turmeric (1/2 ss) = Grønn
Beetroot (1/2 ss) + Turmeric (1/2 ss) = Oransje


Halloweenboller formet som gresskar:


Rull ut bollene. Bruk en hyssing og fest den rundt bollen slik du ville delt opp en pizza, i 8 deler. Klipp av tråden og fest den sammen i en knute på undersiden.

Etterhev i 30 minutter. Deigen skal nå ha hevet seg ut mellom hyssingen og ligner allerede veldig på et gresskar. Pensle med vann. Stekes i midten av ovnen på 200 grader i ca 12-15 minutter.

La bollene hvile i 10 minutter før du klipper opp hyssingen og fjerner den. Dersom den har gjemt seg inni bakverket, klipper du opp på toppen og drar trådene ut fra undersiden.

Til slutt pynter du toppen med å stikke en gresskarkjerne i midten.

Lykke til!

Beste hilsen,
Camilla