Blå og rosa ostekake

Enkel oppskrift på ostekake med smak av sitron. Denne ostekaken har sitrongelé, blå spirulina pulver og beetroot pulver blandet inn i røren, noe som gjør at den smaker super digg og ser utrolig spennende ut!

Overrask med to små ostekaker med blått og rosa utseende. Disse er laget av samme oppskrift, men i to forskjellige rører. Den ene har jeg blandet inn 2 ss blå spirulina pulver, mens den andre har jeg blandet inn 2 ss beetroot pulver. Her kommer oppskriften på to ostekaker som garantert vil få oppmerksomhet!

Ingredienser:
(To små former 20cm)

130g smør
20 stk kjeks
1 pk sitrongele
3 dl lettrømme
200 g melis
200 g kremost naturell
3 dl fløte
2 ss F
ruityfriendly blå spirulina pulver
2 ss Fruityfriendly beetroot pulverSlik gjør du:

Smelt smør og knus kjeksene. Bland inn knust kjeks med smøret og fordel massen i to runde kakeformer (20 cm i diameter).

Følg anvisningen på gele-pakken. Når pulveret er rørt inn lar du geleen avkjøle seg i romtemperatur. Har du det travelt, kan du sette den ut. Men pass på så den ikke stivner. 

Pisk så fløten til løs krem ved hjelp av en kjøkkenmaskin. Ha i lettrømme, melis og kremost. Pisk i 4-5 minutter.

Vend så inn den avkjølte geleen og rør det inn. Hell blandingen over i to forskjellige boller. Bland inn 2 ss blå spirulina pulver i den ene og 2 ss beetroot pulver i den andre. Hell så blandingen over i kakeformene.

Avkjøles i minst 3 timer, men er best dagen etterpå.

 

Lykke til!

Beste hilsen,
Camilla